Skola

Hos oss kan du hitta ett brett utbud av smarta möbler speciellt för skola. Dessa är utformade för att förbättra skolmiljön och att hjälpa till med förvaring, laddning och transport av tekniska enheter på ett smidigt och praktiskt sätt, samtidigt som de ska kunna smälta in i vilken skolmiljö som helst.

Agila elevbord
Zioxis smarta t41 (”table for one”) är de marknadsledande originalborden för flexibel undervisning. Borden som har en uppfällbar skiva med superhållbar mekanik är enkla för eleverna själva att flytta undan om golvytan skulle behövas för annat, t ex dans, rörelse eller experiment med robotar. I t41-serien finns bord i olika storlekar, höjder, form och ytmaterial liksom tillbehör som kompletterar det smarta klassrummet. Det vanligaste tillvalet är en powerHub eller två per klassrum som hjälper eleverna med laddning av sina digitala enheter utan att behöva flytta sig till ett fast vägguttag. 

Laddning och förvaring
För dagens elever är läsplattor och datorer lika självklara verktyg för inlärning och träning som tidigare generationers analoga redskap var.

Oavsett om skolan valt att satsa på iPads, Chromebooks, PC eller någon annan teknikplattform finns det gemensamma behovet att kunna förvara och ladda alla enheter när de inte används. Detta gäller speciellt om eleverna är unga eller av annan anledning inte bör ta med sig sin personliga enhet hem efter skoldagens slut.

Laddvagnar gör det enkelt att ladda och förvara iPads och andra elektroniska enheter. De kan innehålla upp till 40 enheter och är försedda med hjul så att de kan flyttas mellan ett låst säkert rum och klassrummen. När enheterna är placerade i vagnen kan de laddas över natten och vara redo att användas igen nästa dag.
Som en trevlig bonus kan laddvagnen användas som podium i klassrummet. 

Laddskåp är en annan lösning som används om man på skolan inte kan, vill eller behöver rulla in vagnen till eleverna. En populär variant är ipadskåpet som är utrustat med praktiska korgar så att en vuxen kan bära upp till 16 stycken iPads samtidigt (ett litet barn kan bära en korg med fyra plattor!)
Zioxis laddskåp är utformade med förvaring och laddning av elektronisk utrustning i åtanke och har individuella fack som är stora nog att rymma en iPad inklusive ett rejält skydd eller annan liknande enhet.
Skåpen är låsbara med nyckel eller kodlås, och laddare och sladdar förvaras säkert i en separat, låst avdelning vilket effektivt förhindrar att de dyrbara laddarna får vingar. .

Väggskåp är en perfekt lösning för små klassrum, förskolor, lärarrum eller mindre grupper av elever. Speciellt slimline-modellerna som rymmer antingen 10 iPads eller 10 Chromebooks är väldigt populära, då de ger maximal förvaring på minimal yta. Precis som laddvagnarna och laddskåpen är väggskåpen låsbara och laddarna förvaras säkert i en separat avdelning.
LÄS MER
Visa:
Alla
iPad-tillbehör
Ladda & Förvara
Flexibla möbler
Ladda

Visar 1–16 av 57 resultat