Om Zioxi

På Zioxi från Janssondata vill vi göra din skola och arbetsplats ännu bättre.

Zioxi från Janssondata är Sveriges enda återförsäljare av Zioxi möbler. Zioxi är ett engelskt bolag med huvudsäte och tillverkning i Oxfordshire, i södra England. Grundideén som Zioxi arbetar efter är att alla möblerna tas fram efter noggrann design för att vara funktionell, flexibel och anpassningsbar för sin användning. Möblerna ska ha flera användningsområden och inspirera i din skolmiljö eller på din arbetsplats.

Vi strävar alltid efter kundens bästa, och våra experter hjälper dig att steg för steg hitta och snabbt börja använda den lösning som passar dig bäst. Vi rår om våra kunder och finns alltid tillgängliga om det uppstår frågor på vägen.

Kontakt med expert

Kontakt med expert

(Vi hjälper dig hitta rätt)

Vi hjälper dig att välja rätt produkt för dina behov. Vi erbjuder många flexibla lösningar som passar alla.

Lägg din beställning

Lägg din beställning

(Genom vår expert)

Genom din säljare placerar du beställningen, sedan är det bara att koppla av, och vänta.

Leverans till din skola

Leverans till din skola

(Var som helst i Sverige)

Vi levererar till hela Sverige, från norr till söder, så du behöver inte oroa dig för något. Och fraktkostnaden är alltid densamma, var du än befinner dig.

Uppföljning

Uppföljning

(Personlig kontakt med din säljare)

Efter några veckor med våra nya produkter så kollar vi upp hur det fungerar och ser till så att beställningen kommit till rätta.

Fortsatt kontakt

Fortsatt kontakt

(Vi finns alltid tillgängliga)

Våra kunder är våra vänner och vi vill alltid finnas där för er. Vi fortsätter hålla kontakt och kolla upp så allt fungerar som det ska.