Zioxi – ditt designföretag

Zioxi är ett engelskt bolag med huvudsäte och tillverkning i Oxfordshire i södra England. Där består Zioxis team av medarbetare som alla är passionerade för sitt arbete. De arbetar dagligen med att planera, designa, bygga, tillverka, leverera och installera möbler som stödjer och inspirerar till lärande.

Svenska pedagoger och skolledare har sedan länge intresserats av och besökt framgångsrika skolor i England. Ofta har dessa skolor haft möbler från just Zioxi, vilket har inspirerat till att förändra och förbättra sina egna skolor hemma i Sverige.

 

Importör och återförsäljare

Vi på Janssondata är både importör och leverantör av Zioxi möbler. Och detta är vi mycket stolta över. Som Apple-återförsäljare och IT-leverantör passar Zioxis möbler väldigt bra in i vårt erbjudande. Detta eftersom de har unika produkter och lösningar för skolor och arbetsplatser som arbetar med datorer och läsplattor. Dagens utbredda användning av digitala verktyg innebär både möjligheter och utmaningar för skolan och arbetsplatsen, och utbudet av möbler och produkter som stödjer just det digitala är idag inte särskilt stort i Sverige. Tack vare Zioxi har vi chansen att vara med och utveckla och främja den nya digitala skol- och arbetsmiljön i Sverige.

 

Funktionella och flexibla möbler

Zioxi lämnar inget åt slumpen. Grundideén som Zioxi arbetar efter är att alla möbler tas fram med ett stort fokus på design. Allt för att vara både funktionella och flexibela. Genomgående för Zioxis möbler är att de har flera användningsområden samt att de ska inspirera till och främja lärande i skolmiljön eller på arbetsplatsen. Därför ligger Zioxis huvudfokus på individen. Och de strävar efter att alltid kunna erbjuda möbler som är anpassningsbara för både individ och användningsområde.